LK21 – 16/11

17 nov 2023

Hej kära läsare, idag har varit en ypperligt signifikant bra dag! Dagen började med att vi slog upp ögonen till det stora blå, ögat till allt liv. Även kallat havet. Havet gnistrade som juveler från solens glänsande ljusdioder. Frukosten var välsmakande, antagligen på grund av värmen som uppfyllt oss alla efter gårdagens nyheter om att vi skulle få anlända tidigare till Barcelona. Men ingen kunde undgå den överväldigande tanken om allt som havet kan ge, och havet kan ta.

När vi väl anlände till riket av Barca så möttes vi av en hamn där kärlek mötte förväntan. Alla var ivriga att stiga av vår trogna båt, där vi alla gått igenom blod, svett och tårar. Men innan det hade vi en underbart lärorik lektion med Sören. Vi fick även ta del av det som bara Barcelona själv har gömt, det som bara finns bland oss men aldrig glömt under Arvids 15 minuter genomgångs om Barcelonas hemliga gator.

Många valde att ta del av Barcelonas fina gator. När vi lunkade genom gatorna kände vi hur visdomens bok öppnades framför våra ögon, och vi insåg hur mycket denna månad faktiskt gjort för oss. Vi har lärt oss gemenskap, samarbete och ihärdighet men framförallt så har vi lärt oss vikten av vänskap. Men efter att vi gottat oss i allt Barcelona hade att ge var det dags att bege sig tillbaka till båten för att plugga inför det stora provet imorgon (förarintyg eller kustskepparen).

Vi hoppas på nya äventyr imorgon, godnatt från Älva!

Datum: 16 november 2023
Elevloggare: Lotta
Position: Barcelona
Väder: Solsken med lite molnighet.

Alla nyheter »