UF - Ung företagsamhet

UF - "Våga vara egen"  Mässa för unga företagare!

Ung Företagsamhet, en ideell organisation som samverkar med skolan, får barn och ungdomar lära sig att våga ta sig för saker, att tro på sig själva och sitt entreprenörskap.

2021 - Vinnare från Marina läroverket

XANTUS Sweden UF från FE18 tog hem 1:a priset i Företagarna i Danderyds tävling, i kategorin Bästa entreprenörsföretag. Stort grattis!

Vinnarna har tidigare i år tagit hem en förtjänstfull 2:a plats för Bästa affärsplan i UF Stockholm samt var i final för titeln Bästa UF-företag.

2019 - Vinnare från Marina läroverket

Repot UF från FE16 tog ett välförtjänt 2:a pris i kategorin Årets Hantverk vid prisutdelningen för UF Stockholm.

Även Ta Fleur UF från FE16 utmärkte sig med en top-10 placering i tävlingen Årets Affärsplan.

Dessutom lyckades tre elever landa top 30-placeringar i tävlingen Årets säljare. Bra jobbat!

2015 - Vinnare från Marina läroverket

CordSaver UF - Elina Lundblad - Årets säljare.

2014 - Vinnare från Marina läroverket

Smart Rinse UF - Årets Monter NORR:

"En professionell och innovativ monter som visade produkten i sitt rätta sammanhang. Den lockade oss på långt håll med en genomtänkt kombination av smart skyltning, smart namn och smart ljud."

2013 - Vinnare från Marina läroverket

Fair Treat UF - Bästa Hållbara Företag:

"Med drivkraften att fortsätta efter UF med sin affärsidé bidrar företaget på ett fantastiskt entreprenöriellt sätt med en lösning på en högst aktuell utmaning. Hur gärna vi än vill vara objektiva spelar ofta den mänskliga faktorn in. Företagets digitala plattform bidrar på ett hållbart sätt till rättvisare samhälle."

Fair Treat UF - Bästa Tjänst NORR:

"En smart tjänst för en oberoende framtid! Med objektivitet i fokus får kunden en rättvis bedömning. Ett lättanvänt verktyg för såväl lärare som elev."

Hang On UF - Andra pris: Bästa Monter NORR

S.Y.S. UF
- Andra pris: Bästa Säljare NORR
Pengarna fick BOJ, se deras tidslinje 31 maj 2013

Våga Vara Egen 2013 - Världens Största Entreprenörskapsbattle – är ett tillfälle för elever som driver UF-företag att visa upp vad de lärt sig under läsåret. 17 000 besökare, 600 utställande UF-företag, 3000 UF-elever, 70 jurypersoner & 26 avgjorda tävlingar kan sammanfatta två intensiva, roliga och häftiga dagar på Stockholmsmässan i Älvsjö den 18-19 mars. De vinnare som togs fram under Våga Vara Egen prisades på den storslagna Prisutdelningen på Stockholm Waterfront Building den 25 mars.

2011 - Vinnare från Marina läroverket

Yield Performance UF - Marcus Klamming vann första pris som Bästa Säljare

Första plats: Markus Klamming, Yield Performance UF, Marina Läroverket, Danderyd.
  
"Genom sin relationsskapande säljstil har personen visat lyhördhet, ödmjukhet och närvaro vilket genomlyser proffesionalism.”

Lifesaving Locks UF - Blev nominerade (= top tre) i kategorin Responsible Business Award.

2009 - Vinnare på Marina läroverket

Rapskudden UF - Första plats i Bästa mässmonter: 

"En tydlig exponering av produkt i kombination med en väldigt tilltalande monter lockar besökarens nyfikenhet. Kunnig personal som på ett övertygande och säljande sätt övertygar om produktens förträfflighet. Produkten värmer inte bara upp onda muskler utan även juryn för bästa mässmonter".

Rapskudden UF - Andra plats i Bästa UF-företag: 

"Ett genomtänkt koncept, proffsigt paketerat och presenterat av säljande entreprenörer. Fantastisk energi, ambition och värme"

Portside UF - Tredje plats för Bästa Hantverk: 

"Klassiska makraméarmband i ny tappning. Gammal teknik i nya material. Tuff design och trendigt. Har utvecklingsmöjligheter"

Aktuellt

Informationskväll / Öppet hus

Onsdag den 3 maj kl. 17.00 - 19.30

Prova på-dagen

Onsdag den 3 maj 2023